Mini bicicleta fitness Timeless Tools | Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Timeless Tools este o mini bicicleta fitness excelenta pentru cei care vor sa faca putina miscare in confortul propriului camin, reprezentand o solutie practica inclusiv pentru persoanele in varsta sau pentru cei care au nevoie de recuperare medicala, desigur, la indicatia medicului. Aceasta poate fi folosita pentru pedalarea atat cu picioarele, cat si cu mainile, intarind ambele grupuri de muschi.

Desi este un aparat fitness mic, vine la pachet cu o serie de avantaje interesante. In primul rand, prezinta dimensiuni reduse, caci nu dispune de cadru, ghidon sau scaun, ceea ce o face excelenta si pentru spatii foarte mici, fiind usor de depozitat. Dispune si de un mic computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata antrenamentului, distanta, numarul de calorii arse.

 Timeless Tools review

Pentru a lucra zona bratelor, va trebui sa amplasati aparatul in fata voastra pe podea sau pe masa. Aisgurati-va ca picioarele bicicletei sunt stabile. Ulterior, controlati postura pentru a avea spatele drept si prindere pedalele. Puteti pedala atat in fata, cat si in spate.

Daca doriti sa lcurati zona picioarelor, amplasati bicicleta in fata scaunului sau a fotoliului. Puneti picioarele pe pedale si asigurati-va ca aveti o pozitie comoda. Si de aceasta data puteti pedala in ambele sensuri.

Mini Bicicleta Timeless Tools este un produs realizat din metal, ABS si PP, avand capcitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. Este un aparat sigur si stabil ce ofera o multitudine de beneficii.

Dimensiunile acesteia sunt de 35 cm lungime, 40 cm latime si 30 cm inaltime, avand o greutate de 3.5 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Mini bicicleta fitness Timeless Tools este un produs pe care va puteti baza in cazul recuperarilor medicale sau pentru mentinerea mobilitatii si este o solutie excelenta chiar si pentru varstanici. Cumparatorii sustin ca este un aparat foarte practic, bine construit, stabil de care se declara multumiti. Nu ocupa mult spatiu si este extrem de practic, fiind un produs reusit. O recomanda mai departe si considera raprotul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Timeless Tools

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.3/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Potrivita atat pentru picioare, cat si pentru brate
  • Stabila si solida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *