Bicicleta magnetica verticala One Fitness RM6514 | Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

One Fitness RM6514 este o bicicleta magnetica verticala potrivita pentru cei care doresc sa se antreneze acasa, fiind un aparat usor de folosit si foarte practic. Aceasta poate oferi beneficii importante daca este utilizata regulat precum ameliorarea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si imbunatatirea mobilitatii si nivelului de energie.

Bicicleta One Fitness RM6514 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt dotate cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. Totodata, puteti regla ghidonul si saua pentru a obtine o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului. Mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca produsul poate suporta o greutate de pana la 110 kg. Distanta dintre sa si pedale este de 70-80 cm, iar reglarea seii pe inaltime se realizeaza in trepte de patru nivele.

Este prezent si computerul cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la durata antrenamentului, viteza de pedalare, distanta, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. De asemenea, pedalarea se poate realiza in ambele sensuri. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

One Fitness RM6514 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat. Dispune de opt trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antrenamentul. Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este prevazuta cu o volanta cu greutatea de 3 kg, responsabila fiind de miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Totodata, rolele de transport fac ca bicicleta sa fie foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Dimensiunile acesteia sunt de 77 cm lungime, 45 cm latime si 117 cm inaltime, avand o greutate de 14.8 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

One Fitness RM6514 este o bicicleta verticala potrivita pentru uz casnic, echilibrata si foarte usor de folosit. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor acest produs a fost o optiune inspirata, confirmand faptul ca functioneaza in parametrii optimi, este stabila si silentioasa. In plus, faptul ca o pot plia si depozita usor reprezinta un avantaj important indeosebi pentru cei care nu dispun de prea mult spatiu. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: One Fitness RM6514

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de rezistenta
  • Usor de pliat
  • Silentioasa si stabila
  • Reglabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *