Bicicleta fitness cu spatar-orizontala de recuperare TECHFIT R400N Review si Pareri

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

In cautarea unei modalitati eficiente de a-ti imbunatati sanatatea, forma fizica si starea de bine, bicicleta fitness a devenit o optiune populara in ultimii ani. Un model care se distinge in aceasta categorie este TECHFIT R400N, o bicicleta fitness cu spatar orizontal de recuperare ce promite o experienta de antrenament premium la domiciliu. Cu o capacitate de suportare de pana la 120 kg, 8 trepte de intensitate, volanta de 7 kg si un computer avansat cu Bluetooth, acest echipament este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa-si optimizeze rutina de fitness.

Unul dintre aspectele interesante ale bicicletei TECHFIT R400N este design-ul sau ergonomic si confortabil. Cu un spatar orizontal de recuperare, acest model ofera o sustinere excelenta pentru spate, astfel incat antrenamentele tale sa fie mai putin solicitante pentru corpul tau. Sa si ghidonul ajustabile asigura o pozitie confortabila de pedalare, indiferent de inaltimea ta.

Cu 8 trepte de intensitate, poti regla nivelul de dificultate al antrenamentelor tale pentru a corespunde obiectivelor si capacitatii tale fizice. Volanta de 7 kg asigura o miscare uniforma si naturala a pedalierului, fara zgomote enervante. Acest lucru face ca antrenamentele pe bicicleta Techfit sa fie silentioase si linistite, perfecte pentru momentele de concentrare sau pentru a nu deranja restul gospodariei.

Computerul integrat al bicicletei dispune de un display informativ care afiseaza date importante despre antrenamentul tau. Poti urmari durata exercitiului, distanta parcursa, viteza de pedalare, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Aceste informatii iti permit sa-ti monitorizezi progresul si sa-ti ajustezi antrenamentele in consecinta.

Una dintre caracteristicile importante ale bicicletei TECHFIT R400N este conectivitatea Bluetooth. Aceasta permite sincronizarea bicicletei cu aplicatii fitness populare precum Kinomap, FitShow si Swift. Astfel, poti alege rute virtuale de pedalare, sa-ti stabilesti obiective de antrenament si sa-ti urmaresti progresul in timp real. Aceasta functionalitate deschide usi noi pentru diversificarea antrenamentelor si mentinerea motivatiei inalte.

Dimensiunile bicicletei sunt de 142 cm lungime, 60 cm latime si 83 cm inaltime, avand o greutate de 24 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness cu spatar orizontal de recuperare TECHFIT R400N este cu siguranta un echipament remarcabil pentru antrenamentele la domiciliu. Cu o greutate maxima suportata de 120 kg, o gama variata de trepte de intensitate, o volanta de 7 kg si functionalitati avansate de monitorizare si conectivitate Bluetooth, aceasta ofera o experienta de fitness completa si personalizata. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca starea sanatatii si nivelul de energie s-au imbunatatit, ameliorand chiar si durerile de spate. O folosesc regulat si nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: TECHFIT R400N

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de intensitate
  • Conectare cu aplicatii fitness
  • Siguranta in utilizare
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *