Bicicleta Magnetica Recumbent Scud Swift H5 – Review si Pareri obiective

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Scud Swift H5 este o bicicleta fitness special gandita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Utilizata constant, ofera beneficii importante precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de ccidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta magnetica Scud Swift H5 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste curele ajustabile pentru a fixa eficient piciorul in timpul exercitiului. Atat ghidonul, cat si scaunnul se pot regla usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Scud Swift H5 reglare

Bicicleta este prevazuta cu un computer cu display ce permite monitorizarea parametrilor: timp, distanta, viteza, calorii consumate, odometru si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

Scud Swift H5 prezinta un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. In acelasi timp, aceasta dispune de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual. Dispune de un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand respectivele nivele de rezistenta.

Vezi specificatii producator!

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta beneficiaza de o volanta cu greutatea de 7 kg, determinand miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine. In plus, dispune de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile bicicletei sunt de 105-135 cm lungime, 44 cm latime si 100 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Scud Swift H5 este o bicicleta magnetica eficienta pentru uz casnic, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este usor de reglat si de folosit, iar in timpul antrenamentului este stabila si silentioasa. Sunt foarte multumiti de alegerea facuta, motiv pentru care au recomandat-o mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Scud Swift H5

9.5

Calitate

9.6/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila si silentioasa
  • Scaun si ghidon usor de reglat
  • 8 nivele de rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *