Bicicleta Ergometru SCUD C5 Zoke – Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

SCUD C5 Zoke este o bicicleta fitness excelenta pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Folosita constant poate oferi beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta ergometru SCUD C5 Zoke ofera o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele au fost prevazute cu niste curele ajustabile ce fixeaza eficient piciorul in timpul exercitiului. Saua poate fi reglata atat pe verticala, cat si pe orizontala, asigurand astfel o pozitie corecta in timpul exercitiului. Totodata, bicicleta este construita din materiale de calitate, rezistente, putand sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Bicicleta dispune de un computer cu display ce afiseaza rotatiile pe minut, timpul, distanta, viteza, caloriile consumate, ritmul cardiac, programul in derulare si nivelul de rezistenta. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Totodata, pune la dispozitie 20 de programe foarte bine gandite si optimizate, oferind un antrenament echilibrat. In plus, daca in cazul altor biciclete, calculatorul din dotare functiona pe baterii, ei bine, de aceasta data, computerul trebuie conectat la priza. De asemenea, este important de stiut faptul ca aceasta dispune si de suport pentru tableta sau telefon, ceea ce va va ajuta sa mai animati antrenamentul.

SCUD C5 Zoke display

SCUD C5 Zoke functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 10 trepte de dificultate la manetele de pedalare, determinand gradul de dificultate la pedalare. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 18 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Vezi specificatii producator!

Mai mult decat atat, bicicleta dispune de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 116 cm lungime, 52 cm latime si 143 cm inaltime, avand o greutate de 35 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

SCUD C5 Zoke este o bicicleta fitness foarte buna, pe care o puteti folosi in cele mai sigure conditii in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se antreneaza regulat cu ajutorul ei. Este stabila, silentioasa, iar programele din dotare sunt  de foarte mare ajutor. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bicicleta Ergometru SCUD C5 Zoke

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 20 de programe de antrenament
  • 10 trepte de dificultate
  • Usor de transportat
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *