Bicicleta de recuperare FitTronic P300 Black : Review si Pareri obiective

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

FitTronic P300 Black este o bicicleta potrivita pentru recuperare, bineinteles, la recomandarea medicului specialist. Cu ajutorul acestei biciclete, puteti realiza exercitii de gimnastica pasiva. Practic, va puteti aseza pe scaun sau pe fotoliu, si puteti folosi aparatul in scop de recuperare.

Pedalele bicicletei sunt prevazute cu niste cureluse reglabile ce fixeaza eficient piciorul. Partea si mai interesanta este ca poate fi folosita si pentru antrenarea bratelor, iar pentru acest lucru, veti urca bicicleta pe o masa.

Mai mult decat atat, FitTronic P300 Black este dotata cu patru trepte de dificultate pe care le puteti regla. Un alt avantaj al produsului se refera la posibilitatea de a se plia atunci cand nu este folosita ocupand foarte putin spatiu in locuinta.

Este echipata si cu un computer cu display ce monitorizeaza timpul, numarul pasilor, scan si caloriile arse. Greutatea maxima pe care o poate suporta aceasta bicicleta este de 120 de kg.

FitTronic P300 Black display

Dimensiunile bicicletei sunt de 51 cm lungime, 36 cm latime si 23 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic P300 Black este o bicicleta de recuperare foarte buna, ideala pentru cei ce necesita recuperare la recomandarea medicului. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca functioneaza excelent. Cei mai multi l-au achizitionat fie pentru persoane in varsta, fie pentru recuperare. Este stabila, usor de folosit si de reglat, extrem de practica in orice locuinta. Ocupa foarte putin spatiu de depozitare, iar clientii sunt extrem de incantati de ea declarand ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

 FitTronic P300 Black review

Review pe scurt: FitTronic P300 Black

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 4 trepte de dificultate
  • Poate fi folosita atat pentru antrenarea picioarelor, cat si a bratelor
  • Poate sustine o greutate de pana la 120 de kg

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *