Bicicleta Ergometru SCUD C9 Spix – Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

SCUD C9 Spix este o bicicleta fitness foarte buna, ce poate fi folosita cu incredere in siguranta in confortul propriei locuinte. Folosita regulat poate reduce senzatia de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatateste mobilitatea si ofera un plus de energie. In plus, poate fi folosita atat pentru a va defini corpul, cat si pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Bicicleta SCUD C9 Spix  asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Pedalele au fost prevazute cu niste cureluse reglabile ce fixeaza bine piciorul in timpul exercitiului.  Dispune de o pereche de brate fixe ce ofera un antrenament echilibrat. De asemenea, aceasta este construita din materiale de calitate, ce pot sustine o greutate de pana la 150 de kg. In plus, saua si ghidonul pot fi reglate astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda pe parcursul antrenamentului.

Bicicleta dispune de computer cu display LCD ce permite monitorizarea duratei, vitezei, a distantei, precum si a caloriilor consumate, rotatiile pe minut si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. De asemenea, bicicleta beneficiaza de 20 de programe menita sa optimizeze antrenamentul pentru a obtine rezultate mai rapide si mai satisfacatoare. In plus, beneficiaza si de suport special pentru tableta sau telefon, ceea ce va va ajuta sa animati antrenamentul.

SCUD C9 Spix display

Vezi specificatii producator!

SCUD C9 Spix functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 10 trepte de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual cu sistem de franare electromagnetic. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 18 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei, protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

De asemenea, beneficiaza de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 122.5 cm lungime, 56.5 cm latime si 135 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 35 de kg.

Concluzii si Pareri

SCUD C9 Spix este o bicicleta fitness foarte buna, ce ofera performante remarcabile chiar in confortul propriei locuinte. Actualii cumparatori sunt foarte multumiti de ea sustin ca bicicleta isi face treaba excelent. Este echilibrata, silentioasa, iar programele din dotare sunt foarte bine gandite. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SCUD C9 Spix

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Poate sustine greutati de pana la 120 de kg
  • 10 nivele de rezistenta
  • Stabila si silentioasa
  • Suport tableta/telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *