Review: Bicicleta Eliptica SCUD L9 Nesu

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

SCUD L9 Nesu este o bicicleta fitness foarte buna ce asigura un antrenament extrem de eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Utilizata constant, poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire si imbunatatirea mobilitatii, scaderea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum si pentru un plus de energie. Mai mult decat atat, aceasta poate fi folosita fie pentru a va defini mai bine formele, cat si pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Bicicleta eliptia SCUD L9 Nesu imbina avantajele mersului pe  jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe grupe de muschi din zona bratelor, abdomenului, picioarelor si feselor. Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant, impiedicand alunecarea piciorului. Prezinta o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile ce ofera un antrenament echilibrat. Aceasta poate sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Bicicleta este prevazuta cu un display ce permite monitorizarea duratei, vitezei, distante, numarului de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. In plus, beneficiaza de 20 de programe de antrenament ce optimizeaza intreg antrenamentul. De asemenea, prezinta si suport special unde puteti aseza tableta sau telefonul, ceea ce va va ajuta sa animati antrenamentul.

SCUD L9 Nesu display

SCUD L9 Nesu functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. In acelasi timp, detine 10 nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare electromagnetic. Din  punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 10 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

De asemenea, beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de 166.5 cm lungime, 69 cm latime si 171 cm inaltime, avand o greutate de 62.3 kg.

Concluzii si Pareri

SCUD L9 Nesu este un model de bicicleta fitness foarte performanta, potrivita pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de ea si sustin ca aceasta este stabila, silentioasa si foarte usor de folosit. Sunt incantati de programele din dotare care le sunt de mare folos, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: SCUD L9 Nesu

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 20 de programe de antrenament
  • Suport telefon/tableta
  • Echilibrata si silentioasa
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *