Bicicleta Recumbent SCUD H6 – Negru – Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

SCUD H6 este o bicicleta fitness special gandita pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Folosita regulat poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind mai multa energie pe parcursul zilei si imbunatatind mobilitatea.

Bicicleta Recumbent SCUD H6 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona feselor, picioarelor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza eficient piciorul in timpul antrenamentului. De asemenea, puteti regla ghidonul si scaunul in functie de inaltimea utilizatorului. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 120 kg.

Bicicleta este dotata cu un computer cu display ce permite verificarea celor mai importanti parametri: viteza, distanta, timpul, caloriile arse, pulsul, scan. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

SCUD H6 display

Vezi specificatii producator!

Bicicleta SCUD H6 functioneaza precum una stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriului camin. Detine 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune. Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 6 kg, determinand miscarea intregului aparat. Asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Totodata, prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acestuia pe parcursul antrenamentului. Modelul analizat masoara 124-149 cm lungime, 62 cm latime si 92 cm inaltime, avand o greutate de 21 de kg.

Concluzii si Pareri

SCUD H6 este o bicicleta fitness potrivita pentru uz casnic, usor de folosit si foarte practica. Cumparatorii sunt incantati de ea si declara ca se antreneaza regulat astfel ca rezultatele nu au intarziat sa apara. Apreciaza faptulc a este stabila, silentioasa si nu au intampinat niciun fel de probleme. O recomanda si altor persoane considerand raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SCUD H6

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Scaun si ghidon usor de reglat
  • Roti de transport
  • Silentioasa si stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *