Bicicleta eliptică ORION Trax MK100 Review si Pareri

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

ORION Trax MK100 este o bicicleta eliptica potrivita pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, oferind siguranta si confort. Dar pentru inceput va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe inforamtii utile.

Bicicleta eliptica ORION Trax MK100 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioare, abdomenului, feselor si bratelor. Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant impiedicand alunecarea in timpul exercitiului. Include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament echilibrat. Prezinta o structura rezistenta ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le puteti regla cu ajutorul variatorului manual fara sa intrerupeti antrenamentul.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta eliptica ORION Trax MK100 este un model excelent pentru antrenament acasa, usor de asamblat si de utilizat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza eficient. L-au montat rapid, este stabil si echilibrat, iar antrenamentul se desfasoara fara probleme. Pentru nevoile lor, a fost o alegere foarte buna fiind incantati de el per ansamblu. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ORION Trax MK100

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de montat
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *