Bicicleta fitness orizontala profesionala ATHLETIC 1700BHP Review si Pareri

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

ATHLETIC 1700BHP este o bicicleta fitness orizontala ideala pentru antrenament acasa fiind o solutie sigura si stabila. utilziata regulat ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice si ameliorarea senzatiei de intepenire. O puteti utiliza atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Bicicleta ATHLETIC 1700BHP ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Aveti posibilitatea de a regla cu usurinta scaunul, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Structura sa rezistenta are capacitatea de a sutine o greutate de pana la 150 de kg.

Bicicleta dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, durata, viteza, RPM, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul poate fi masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, ofera si 8 programe ce vor optimiza antrenamentul. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

ATHLETIC 1700BHP functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 32 de trepte de rezistente la manetele de pedalare ce pot fi reglate cu ajutorul variatorului manual de pe maner, fara sa fie nevoie sa intreurpeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de  9 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului.

Modelul in discutie masoara 113 cm lungime, 55 cm latime si 155 cm inaltime, avand o greutate de 62.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

ATHLETIC 1700BHP este o bicicleta fitness ideala pentru antrenamente acasa ce ofera un exercitiu eficient. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care aceasta functioneaza confirmand ca se antreneaza excelent cu ajutorul sau. Este stabila, usor de reglat si foarte practica, motiv pentru care o reocmanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ATHLETIC 1700BHP

9.6

Calitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Usor de reglat
  • Rezistenta
  • 8 programe de antrenament

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *