Minibicicleta motorizata Tunturi Cardio Fit M50 Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Tunturi Cardio Fit M50 este o minibicicleta motorizata excelenta pentru persoanele in varsta sau care au nevoie de recuperare medicala. Este o solutie potrivita atat pentru a pune in miscare zona picioarelor, cat si cea a bratelor.

Minibicicleta Tunturi Cardio Fit M50 va permite sa va antrenati foarte usor bratele si picioarele, este foarte compacta si prezinta o greutate redusa. Ofera 12 viteze si 5 programe de antrenemant. Este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti selecta viteza de pedalare, durata, modul de antrenare si directia de pedalare, dar veti putea verifica si numarul de calorii arse.

Pedalele includ niste cureluse foarte utile care mentin piciorul bine fixat atunci cand va antrenati, prevenind astfel eventualele incidente nedorite. De asemenea, vine la pachet si cu telecomanda ceea ce va permite sa controlati aparatul si mai usor si comod.

Motorul aparatului va permite sa initiati miscarea si sa o mentineti. Astfel, aceasta bicicleta va ajuta sa va antrenati glezenele, genunchii, soldurile si muschii picioarelor, imbunatateste circulatia sangelui si antreneaza bratele, incheieturile ainilor, spatele si umerii in timp ce stati confortabil pe scaun.

Modelul in discutie poate suporta o greutate de pana la 100 de kg. Dimensiunile acesteia sunt de 42 cm lungime, 40 cm latime si 29 cm inatlime, avand o greutate de 4.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Minibicicleta Tunturi Cardio Fit M50 este un aparat foarte practic si benefic persoanelor in varsta sau celor care sunt in proces de recuperare. Cumparatorii sustin ca isi indepineste cu succes sarcinile, aparatul functioneaza eficient si este foarte echilibrat. Il folosesc atat pentru zona picioarelor, cat si pentru cea a mainilor si ofera siguranta de care au  nevoie. Il recomanda astfel mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Tunturi Cardio Fit M50

9.6

Calitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Antrenare picioare si brate
  • Cureluse ajustabile
  • Computer cu display

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *