Bicicleta magnetica orizontala KONDITION BMO-8200 | Review si Recomandari

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

KONDITION BMO-8200 este o bicicleta fitness special proiectata pentru antrenament acasa ce ofera siguranta in utilizare, putand fi folosita cu incredere de catre orice categorie de utilizator indiferent de varsta, gen sau conditie fizica. Folosita cu regularitate, poate oferi beneficii semnificative precum imbunatatirea mobilitatii si reducerea senzatiei de intepenire, precum si prevenirea accidentelor vasculare si a bolilor metabolice.

Bicicleta magnetica orizontala KONDITION BMO-8200 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, puteti regla atat scaunul cu spatar, cat si ghidonul in functie de inaltimea pe care o aveti astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. In plus, trebuie sa aveti in vedere faptul ca acest model are capacitatea de a sustine o greutate de maxim 120 de kg.

Aparatul este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza informatii referitoare la distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat prin intermedul senzorilor amplasati in manere. Totodata, computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

KONDITION BMO-8200 review

KONDITION BMO-8200 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriului camin. Beneficiaza de 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate folosind variatorul manual fara a fi nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este dotata cu o volanta cu greutatea de 3 kg, responsabila fiind pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

In acelasi timp, este dotata cu un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. In plus, rolele de transport din dotare va ajuta sa mutat mai usor aparatul dintr-un loc in altul.

Dimesniunile acesteia sunt de 145.5 cm lungime, 66.5 cm latime si 113.5 cm inaltime, avand o greutate de 26.5 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta magnetica KONDITION BMO-8200 este un model excelent pentru antrenament acasa, usor de folosit si foarte practic. Cumparatorii actuali s-au declarat multumiti de produs si sustin ca este produsul de care ei aveau nevoie. Functioneaza in parametri optimi, este usor de reglat, solid si echilibarat, ideal pentru oricine vrea sa inceapa antrenamentela acasa. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KONDITION BMO-8200

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de reglat
  • Stabila si silentioasa
  • Role de transport
  • 8 trepte de dificultate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *