Bicicleta fitness mecanica Techfit BB350 | Review si Pareri peprtinente

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Techfit BB350 este o bicicleta fitness mecanica potrivita pentru cei care vor sa faca putina miscare in confortul propriului camin sau, la recomandarea medicului, au nevoie de recuperare medicala. Folosita cu regularitate poate oferi beneficii multiple precum ameliorarea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie.

Bicicleta fitness Techfit BB350 asigura o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza bine picioorul. Totodata, puteti regla atat saua, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie cat mai comoda. Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 90 de kg de persoana.

Modelul in discutie prezinta si un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti monitoriza, distanta, viteza, durata, numarul de calorii arse. Calculatorul este programat manual si detine ca surse de alimentare baterii cc tip AAA.

Techfit BB350 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Pune la dispozitie sase trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le veti regla cu ajutorul variatorului manual.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 80 cm lungime 40 cm latime si 110 cm inaltime, avand o greutate de doar 10 kg.

Verifica specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness mecanica Techfit BB350 este un model potrivit pentru persoanele incepatoare sau care sunt in proces de recuperare medicala, aparatul fiind unul simplu din punct de vedere tehnologic, dar eficient. Clientii confirma ca pentru nevoile sale este potrivita, bicicleta fiind destul de simpla, dar practica, usor de montat si de reglat. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Techfit BB350

8.9

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

8.8/10

Design

8.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Reglare sa
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *