Bicicleta orizontala FitTronic 501R | Review si Pareri pertinente

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 501R este o bicicleta orizontala special proiectata pentru antrenament acasa ce poate fi folosita de cate orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate va poate ajuta sa imbunatatiti mobilitatea si sa reduceti senzatiei de intepenire, prevenind riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta orizontala FitTronic 501R asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse care se pot ajusta. Aveti posibilitatea de a regla atat scaunul, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. In plus, trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Modelul in discutie este prevazut cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse, odo, scan si pulsul. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor.Computerul este programat manual si dispune ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

FitTronic 501R review

FitTronic 501R functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual, fara a fi nevoie de intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 6 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Beneficiaza de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Modelul in discutie masoara 150 cm lungime, 60 cm latime si 105 cm inaltime, avand o greutate de 24 de kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta orizontala FitTronic 501R este un aparat fitness excelent pentru uz casnic ce asigura un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile lor, fiind un aparat usor de montat, echilibrat si foarte silentios. Este usor de utilizat si asigura un antrenament sigur. Prin urmare, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic 501R

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Stabila
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *