Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-3800 – Review si Opinii utile

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BMG-3800 este o bicicleta fitness foarte ieftina pe care o consider potrivita in cazul recuperarilor medicale ori pentru cei care vor sa isi mentina mobilitatea. Utilizand acest aparat, se pot obtine beneficii majore cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare ori boli metabolice, obtinerea unei mobilitati mai bune si un plus de energie.

Bicicleta Kondition BMG-3800 combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, permitand realizarea unei miscari uniforme solicitand muschii din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile, ce vor mentine piciorul bine fixat in timpul antrenamentului. Distanta dintre pedale masoara 18 cm. Saua poate fi reglata usor pe verticala si pe orizontala, pentru a obtine o pozitie cat mai confortabila. Totodata, bicicleta include o pereche de brate fixe, obtinand un antrenament echilibrat. Ghidonul poate fi si el ajustat foarte usor. Greutatea maxima pe care o poate sustine acest aparat este de 100 de kg.

Bicicleta dispune de un computer cu display LCD unde putem monitoriza timpul, distanta, viteza, caloriile consumate si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare o baterie de 1.5 V.

Vezi specificatii producator!

Kondition BMG-3800 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament sigur si echilibrat. Beneficiaza de 8 nivele de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. Modelul in discutie utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat rezultand nivele de rezistenta diferite. Totodata, prezinta o volanta cu greutatea de 4 kg si diametrul de 28 cm, responsabila pentru determinarea miscarii aparatului. Aceasta are rolul de a asigura o miscare delicata datorita ineritiei protejand in acest fel articulatiile utilizatorului si asigurand aparatul o durata de functionare mai mare. Centrul de greutate al aparatului dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce vor impiedica deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile produsului sunt de 95 cm lungime, 47 cm latime si 111 cm inaltime, cantarind 18 kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BMG-3800 este o bicicleta fitness ce ofera performante decente, asigurand un antrenament sigur si echilibrat chiar la tine acasa. Clientii actuali sustin ca este destul de stabila, usor de folosit, silentioasa si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. In general, aceasta a fost in concordanta cu asteptarile lor, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BMG-3800

8.3

Calitate

8.0/10

Pret

8.5/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

8.0/10

Design

8.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de montat
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *