Bicicleta fitness Xplorer Arrow cu volanta 7 de kg – Review detaliat

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Xplorer Arrow  este un model de bicicleta fitness potrivita pentru orice persoana indiferent de varsta sau gen, care doreste sa isi mentina mobilitatea sau sa scape de kilogramele in plus. Utilizand regulat acest aparat poti reduce senzatia de intepenire, ofera o mai buna mobilitate, mai multa energie, reduce riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta fitness Xplorer Arrow  imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele prezinta cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul  exercitiului. Distanta dintre pedale este de 20 cm. Saua beneficiaza de sistem de reglare pe verticala intre 68-92 cm si orizontala in functie de lungimea picioarelor.

Aceasta dispune de o pereche de brate  fixe si un dispozitiv ce permite reglarea unghiul de inclinare. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

De asemenea, Xplorer Arrow  beneficiaza de un computer cu display LCD cu diagonala de 4.5″ ce permite monitorizarea vitezei, distantei, timpului, caloriilor consumate si pulsului. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. De asemenea, beneficiaza de 12 programe presetate de antrenament, pe care le veti putea selecta folosind tasta Up/ Down. Este prezent si modul de economisire a energiei ce presupune intrarea automata in standby in cazul in care bicicleta nu este folosita mai mult de 4 minute. Computerul este programat manual si are ca sursa de alimentare doua baterii de 1.5 V tip AAA.

Xplorer Arrow display

Vezi specificatii producator

Xplorer Arrow functioneaza ca o bicicleta stationara permitand realizarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 32 de nivele de reglare a rezistentei la manetele de  pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnet pe computer fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. Din punct de vedere tehnologic, prezinta o volanta cu diametrul de 28 cm si o greutate de 7 kg, determinand miscarea intregului aparat. Acesta asigura o miscsare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile utilizatoruilui, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile bicicletei sunt de 110 cm lungime, 53 cm latime si 114 cm inaltime, cantarind 41.5 kg.

Concluzii si Pareri

Xplorer Arrow este o bicicleta fitness ce se descurca eficient, fiind  confortabila si usor de folosit. Cumparatorii se antreneaza regulat cu ea si pot confirma ca isi face treaba eficient. Este silentioasa, stabila si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Xplorer Arrow

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.4/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe
  • Silentioasa
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *