Bicicleta fitness eliptica Kondition BEL-2700 – Review si Impresii

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Kondition BEL-2700 este o bicicleta fitness recomandata pentru uz casnic, ce poate oferi beneficii importante indiferent daca doriti sa slabiti sau sa va tonifiati corpul. In plus, este usor de folosit, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Aceasta bicicleta reuseste sa imbine eficient avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, antrenament foarte bine diverse grupe de muschi de la nivelul abdomenului, picioarelor, dar si feselor. Totodata, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant, ce previne alunecarea piciorului de pe suprafata suportului. De asemenea, beneficiaza de o pereche de brate fixe, dar si de o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament echilibrat. In plus, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Bicicleta fitness Kondition BEL-2700 este dotata cu un computer cu display LCD unde putem monitoriza timpul, distanta, numarul de calorii consumate, viteza, respectiv nivelul pulsului. Pulsul este masurat prin intermediul senzorilor anmplasati la nivelul manerelor.

Vezi specificatii producator!

Aceasta presupune un mod de functionar similar cu cel al unei biciclete stationare, permitand realizarea antrenamentului zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Ofera 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi modificate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. In plus, utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat rezultand respectivele nivele de rezistenta.

Din punct de vedere tehnologic, prezinta o volanta cu greutatea de 5 kg, principala responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei, protejand articulatiile utilizatorului si asigurand aparatului o durata de utilizare mai mare. Dimensiunile modelului sunt de 119 cm lungime, 63 cm latime si 152 cm, avand o greutate de 28 de kg.

Concluzii si Pareri

Kondition BEL-2700 este un aparat fitness rezonabil din perspectiva pretului, ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sustin ca functioneaza eficient, fiind, totodata, relativ usor de montat. In mare parte, nu au ce sa ii reproseze, apreciind raportul calitate/pret drept a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kondition BEL-2700

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

8.7/10

Design

8.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Usor de utilizat
  • Asamblare destul de facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *