Bicicleta indoor cycling FitTronic SB8000 Review si Pareri utile

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic SB8000 este o bicicleta indoor cycling special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Ofera un antrenament sigur si eficient, iar folosita regulat ofera beneficii multiple: imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire, dar si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie. O puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Bicicleta indoor FitTronic SB8000 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele au fost prevazute cu niste cureluse ajustabile mentinand piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Puteti regla atat saua, cat si ghidonul astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. Structura solida si materialele de calitate pot sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg.

FitTronic SB8000 review

Aceasta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. Mai mult decat atat, este compatibila cu aplicatii fitness precum Kinomap, Zwift si Z-sport care vor face ca antrenamentul sa devina si mai interactiv, dar si placut.

FitTronic SB8000 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 13 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta indoor cycling FitTronic SB8000 este un aparat fitness excelent pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca este un aparat bine echilibrat, solid si rezistent ce asigura un antrenament placut. O folosesc regulat si nu au intampinat probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt; FitTronic SB8000

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Volanta de 13 kg
  • Usor de reglat
  • Rezistenta si stabila
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *