Bicicleta magnetica Orion Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta magnetica Orion este un aparat fitness special proiectat pentru antrenament acasa, practica si usor de folosit. Folosita regulat ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii si ameliorarea senzatiei de intepenire, dar si reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta Orion este un model pliabil, care ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, abdomenului si feselor. Atat saua, cat si ghidonul, pot fi reglate usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, bicicleta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

De asemenea, bicicleta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, ghidonul este unul ergonomic in velit cu mansoane PU.

ORION Bicicleta magnetica pareri

Aceasta presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare asigurand un antrenament echilibrat. Ofera 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon, fara sa intrerupeti antrenamentul. Include sistem de transmisie V-Belt drive system ce asigura un mod de functionare usor si silentios.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile aparatului sunt de 74 cm lungime, 41 cm latime si 112 cm inaltime, alaturi de o greutate de 13.2 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta magnetica Orion este un aparat fitness foarte practic si util in orice locuinta. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este usor de reglat, foarte echilibrata si silentioasa, iar antrenamentul se desfasoara in parametrii optimi. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bicicleta Orion

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Stabila
  • USor de reglat
  • 8 trepte de dificultate
  • se pliaza usor

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *