Bicicleta de recuperare pentru maini si picioare FitTronic P600 Review si Pareri

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic P600 este o bicicleta potrivita pentru recuperare atat pentru maini, cat si pentru picioare. Este practica, usor de reglat si sigura, insa mai multa informatii vom discuta in continuare.

Bicicleta FitTronic P600 este un aparat potrivit pentru recuperare, care va ajuta sa recuperati sau imbunatatiti mobiltiatea bratelor si a piciaorelor, fiind o solutie excelenta pentru persoanele sedentare, care nu fac prea multa miscare in fiecare zi. Poate fi folosita de zi cu zi, presupune un mod de utilizare intuitiv si nu ocupa mult spatiu in locuinta.

Aceasta permite reglarea intensitatii la pedalare, putand alege astfel intre un antrenament mai usor si unul mai solicitant. De asemenea, beneficiaza si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatorii parametri: durata, numar de calorii, numar de repetari si scan. Functioneaza pe baza de baterii.

FitTronic P600 pareri

Totodata, acest aparat poate fi pliat usor, ceea ce inseamna ca ocupa extrem de putin spatiu. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul fixat si previn accidentarile. Ghidonul poate fi reglat foarte usor astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda.

Greutatea maxima admisa este de 100 de kg. Puteti folosi aparatul si stand pe canapea. DImensiunile aparatului sunt de 50 cm lungime, 45 cm latime si 97 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic P600 este o bicicleta recomandata pentru recuperare ideala pentru maini si picioare. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si confirma ca face ceea ce promite. Este bine construita, se pliaza usor si rapid si este extrem de practica. Poate fi folosita din confortul canapelei si reprezinta o forma de miscare usoara. Dupa parerea lor, acest aparat este exact ceea ce cautau, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: FitTronic P600

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Pentru maini si picioare
  • Bine construita si usor de reglat
  • Pedale cu cureluse ajustabile
  • Se pliaza usor

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *