Bicicleta magnetica FiTtronic 510B | Review si Sfaturi utile

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FiTtronic 510B este o bicicleta fitness special gandita pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriului camin. Folosita cu regularitate ajuta la imbunatatirea mobilitatii, la prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si la ameliorarea senzatiei de intepenire, oferind mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta magnetica FiTtronic 510B asigura o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pentru prevenirea accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. De asemenea, puteti regla atat saua, cat si ghidonul in functie de inaltimea pe care o aveti pentru a avea o pozitie corecta si comoda. Greutatea maxima  pe care o poate suporta este de 110 kg.

Modelul in discutie este prevazut cu ecran cu display LCD ce afiseaza informatii referitoare la distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul este programat manual si dispune ca sursa de alimentare baterii AAA.

FiTtronic 510B review

FiTtronic 510B functioneaza ca o bicicleta stationara ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi reglate cu ajutoru variatorului manual. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 5 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

De asemenea, beneficiaza de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului. In plus, pentru un transport mai facil dintr-un loc in altul, aceasta a fost prevazuta cu roti de transport.

Dimensiunile bicicletei sunt de 91 cm lungime, 46 cm latime si 128 cm inaltime, avand o greutate de 17 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

FiTtronic 510B este o bicicleta fitness foarte utila pentru uz casnic, ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca este un produs usor de montat, foarte comoda si eficienta chiar si pentru recuperari medicale la recomandarea medicului. In plus, nu ocupa mult spatiu si este foarte silentioasa, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FiTtronic 510B

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Usor de asamblat
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *