Bicicleta fitness magnetica KONDITION BMG-4400 | Review si Recomandari

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

KONDITION BMG-4400 este o bicicleta fitness special proiectata pentru antrenament eficient chiar in confortul propriului camin putand fi utilizata cu incredere de catre orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen. Utilizata cu regularitate poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire, previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind nivelul de energie.

Bicicleta fitness magnetica KONDITION BMG-4400 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, ofeirnd o miscare unfiorma ce va pune la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor, dar si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost echilpate cu niste cureluse ajusabile pentru a fixa eficent piciorul. Distanta dintre pedale masoara 18 cm. Saua se poate regla pe orizontala in funcite de lungimea picioarelor pentru a obtine o pozitie cat mai comoda. De asemnea, aparatul include o pereche de brate fixe ce ofera un antrenament stabil. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 120 de kg.

Modelul in discutie este dotat cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, viteza, distanta, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de energie o baterie de 1.5 V.

KONDITION BMG-4400 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Prezinta 8 nivele de reglare a intensitatii la manetele de pedalare, pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghion fara a intrerupe antrenamentul. Modelul in discutie utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism determina gradul de dificultate la pedalare.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este prevazuta cu o volanta cu diametru de 24 de cm si greutatea de 3 kg izolata fonic, determinand miscarea intregului aparat in ambele sensuri. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Modelul in discutie masoara 103 cm lungime, 46 cm latime si 122 cm inaltime, avand o greutate de 24.5 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

KONDITION BMG-4400 este o bicicleta fitness buna, foarte stabila ce asigura un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca functioneaza excelent, este echilibrata, silentioasa si usor de reglat, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KONDITION BMG-4400

0.00
9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de rezistenta
  • Usor de reglat
  • Stabila
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *