Bicicleta fitness magnetica KONDITION BMG-3900 | Review si Pareri utile

Kondition

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

KONDITION BMG-3900 este o bicicleta fitness magnetica special proiectata pentru a va antrena in confortul propriului camin asigurand un antrenament echilibrat. Poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen, oferind beneficii semnificative precum imbunatatirea mobilitatii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum si ameliorarea senzatiei de intepenire, asigurand un plus de energie pe parcursul zilei.

Bicicleta fitness KONDITION BMG-3900 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului inferior. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza bine piciorul pentru a evita accidentarea. De asemenea, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda, puteti regla pe inaltime atat saua, cat si ghidonul. In plus, aparatul poate sustine o greutate de maxim 100 de kg.

Aparatul este prevazut cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, viteza, distanta, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii AAA.

KONDITION BMG-3900 review

Modelul in discutie functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Din punct de vedere tehnologic, este prevazuta cu o volanta cu greutatea de 4 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Bicicleta dispune de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea ei pe parcursul antrenamentului.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

KONDITION BMG-3900 este o bicicleta fitness special proiectata pentru un antrenament in siguranta in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este usor de montat, stabila si silentioasa. Isi pot face treaba foarte bine cu ajutorul sau fiind optiunea potrivita pentru nevoile sale. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: KONDITION BMG-3900

9.4

Calitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de montat
  • Stabila si silentioasa
  • Reglare sa si ghidon

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *