Bicicleta eliptica Dynamic E-16, culoare rosu : Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bicicleta eliptica Dynamic E-16 este un model potrivit pentru antrenamentul acasa, oferind multiple beneficii. Dincolo de forma fizica imbunatatita, aceasta poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, asigurand o mai buna mobilitate, dar si un plus de energie.

Dynamic E-16 combina avantajele alergatului, ale mersului pe jos, dar si ale ciclismului asigurand o miscare uniforma, ceea ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor, dar si bratelor. Aparatul prezinta o pereche de brate fixe, dar si o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament cat se poate de echilibrat. Mai mult decat atat, pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant, impiedicand alunecarea piciorului. Greutatea maxima pe care bicicleta o poate sustine este de 100 de kg.

Totodata, dispune si de un computer cu display ce va afisa informatii referitoare la timp, viteza, distanta, umar de calorii consumate, nivelul pulsului si scan. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

Bicicleta functioneaza precum una stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Din punct de vedere tehnologic, dispune de o volanta cu greutatea de 5 kg, ce determina miscarea intregului aparat. Mai mult decat atat, ofera o miscare lina datorita inertiei asigurand protectie articulatiilor utilizatorului, dar si o durata de utilizare mai mare intregului aparat.

Aparatul prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma prevenind deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile bicicletei sunt de 108 cm lungime, 65 cm latime si 151 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Verifica specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Dynamic E-16 poate fi o varianta eficienta pentru uz casnica ideala pentru cei ce vor sa se antreneze acasa. Clientii declara ca pentru ceea ce aveau ei nevoie chiar este aparatul potrivit. Ofera stabilitate, un mod de functionare silentios, dar si intuitiv. Poate fi o alternativa de luat in calcucl, iar raportul calitate/pret este in opinia lor unul bun.

Review pe scurt: Dynamic E-16

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.1/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Siguranta in utilizarae
  • Usor de folosit
  • Silentioasa si stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *