Bicicleta fitness orizontala magnetica Dynamic R15 : Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta fitness Dynamic R15 este un aparat special gandit pentru a fi folosit in siguranta in confortul propriului camin de catre orice fel de utilizator. Poate ajuta la imbunatatirea mobilitatii, a nivelului de energie, precum reduce senzatia de intepenire si previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice.

Dynamic R15 asigura o miscare uniforma si este eficienta pentru a pune in miscare muschii din zona picioarelor in special, dar si a feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile pentru a tine piciorul bine fixat. Scaunul il puteti regla astfel incat sa obtineti o pozitie cat mai corecta si mai comoda. Modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Este prezent si computerul cu display care afiseaza informatii referitoare la distanta, durata, viteza si numar de calorii arse.

De asemenea, aparatul prezinta un mod de functionare asemanator cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Dispune de 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi ajustate prin intermediul variatorului manual.

Dynamic R15 este echipata si cu o volanta cu greutatea de 5 kg, care asigura miscarea intregului aparat. Totodata, aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, iar pe de alta parte, prelungeste durata de utilizare a aparatului.

In plus, centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplarea bicicletei pe parcursul exercitiului.

Verifica specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta orizontala Dynamic R15 poate fi o varianta de incredere pentru orice utilizator astfel incat sa o poata folosi in siguranta in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt de parere ca modelul ales este in concordanta cu necesitatile sale, astfel ca ofera un bun echilibru si un antrenament eficient. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dynamic R15

9.1

Calitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat si de folosit
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *