Bicicleta fitnes DHS Air 8207, rezistenta pe aer, greutate maxima utilizator 135kg : Review complet

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

DHS Air 8207 este o bicicleta fitness special gandita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Aceasta poate oferi beneficii importante daca este folosita regulat, precum prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatirea mobilitatii si reducerea senzatiei de intepenire, dar si stimularea nivelului de energie pe parcursul zilei.

Bicicleta DHS Air 8207 realizeaza o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor, dar si abdomenului. De asemenea, dispune la nivelul pedalelor de niste cureluse ce se pot regla, astfel incat sa preveniti accidentarile. In plus, datorita structurii rezistente si a materialelor de calitate din care produsul a fost realizat, aceasta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 135 de kg.

Aparatul este dotat si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la timp, distanta, viteza, calorii consumate, dar si puls. Nivelul pulsului este monitorizat prin intermediul senzorilor pe care ii regasim la nivelul manerelor.

De asemenea, bicicleta DHS dispune de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma, dar si dispozitive antiderapante, ce au rolul de a prevenirea deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Pedalarea poate fi realizata intr-un singur sens, in fata.

Modelul in discutie masoara 130 cm lungime, 134 cm inalatime si 58.5 cm latime, alaturi de o greutate de 45 de kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

DHS Air 8207 este un model interesant, pe care il puteti lua in calcul pentru antrenamentul desfasurat acasa. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs bun si apreciaza faptul ca ofera un bun echilibru, nu produce zgomot si se relgeaza usor. In plus, nici nu ocupa foarte mult spatiu, integrandu-se extrem de bine chiar si intr-un apartament. Cum  nu au ce sa ii reproseze pana la ora actuala, recomanda mai departe bicicleta si sunt de parere ca raportul calitate/pret al acestui produs este unul destul de convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DHS Air 8207

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.1/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de reglat
  • Poate sustine o greutate de pana la 135 de kg
  • Senzori puls

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *