Bicicleta fitness DHS X-Bike Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta fitness DHS X-Bike este un aparat care poate fi folosit in siguranta in confortul propriului camin de catre orice utilizator. Folosita regulat ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii pana la reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta DHS X-Bike ofera o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu niste cureluse ajustabile. In vederea obtinerii unei pozitii corecte si comode, puteti regla atat saua, cat si ghidonul foarte usor. In plus, greutatea maxima pe care o poate sustine este de 110 kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, distanta, vitez,a numarul de calorii arse si scan. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

BICICLETA FITNESS DHS X-BIKE review

Bicicleta DHS X-Bike presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Ofera 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 1.5 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului. Dimensiuniile bicicletei sunt de 80 cm lungime, 43 cm latime si 110 cm inaltime, avand o greutate de 17 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Asadar, bicicleta fitness DHS X-Bike este un model foarte practic si eficient pentru orice utilizator asigurand un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza functioneaza bine. Este usor de reglat, nu ocupa mult spatiu si se antreneaza frecvent cu ea. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: DHS X-Bike

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

8.8/10

Design

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de pliat
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *