Bicicleta spinning HAMMER Racer S Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

HAMMER Racer S este o bicicleta spinning performanta proiectata pentru antrenament acasa. Poate fi utilizata de orice fel de utilizator oferind multiple beneficii: imbunatatirea conditiei fizice, ameliorarea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum si imbunatatirea nivelului de energie.

Bicicleta spinning HAMMER Racer S ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele includ niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului, distanta dintre acestea fiind de 17 cm. Atat saua, cat si ghidonul pot fi ajustate pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Totodata, este important de stiut faptul ca aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti urmari: distanta, durata, viteza, numar de calorii arse, nivel puls, rotatii pe minut si program. Pulsul este masurat prin intermediul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Mai mult decat atat, ofera posiblitatea de a va conecta prin Bluetooth ceea ce inseamna ca puteti accesa aplicatii fitness interactive.

HAMMER Racer S review

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 16 trepte de dificultate pe care le veti regla cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon, fara sa intrerupeti antrenamentul. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 20 de kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta spinning HAMMER Racer S este un model excelent pentru un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza functioneaza excelent. Este echilibrata, usor de reglat, iar antrenamentul se desfasoara in parametrii optimi. Astfel, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: HAMMER Racer S

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta
  • Bluetooth
  • Volanta de 20 de kg
  • Usor de reglat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *