Bicicleta fitness pliabila Energy Fit A250 Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta fitness Energy Fit A250 este un aparat cu ajutorul caruia va puteti antena usor chiar la voi acasa. Poate oferi mai multe beneficii precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire, dar si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice. Este foarte practica si usor de folosit, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Bicicleta Energy Fit A250 este un model pliabil ce ocupa putin spatiu de depozitare. Aceasta ofera o  miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Totodata, aveti posibilitatea de a regla saua foarte usor astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda. Structura sa poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Bicicleta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteri verifica durata, distanta, viteza, precum si  numarul de calorii arse. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Energy Fit A250 review

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Include sistem de franare mecanic si ofera posibilitatea reglarii nivelului de dificultate manual. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Dimensiunile produsului sunt de 74 cm lungime,  41 cm latime si 112 cm inaltime, avand o greutate de 9.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta Energy Fit A250 este un model practic si eficient pe care il puteti folosi chiar si pentru recuperari medicale, la indicatia specialistului. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru ei a fost o solutie eficienta. Este usor de reglat, functioneaza bine si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Energy Fit A250

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de pliat
  • Usor de reglat
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *