Review: Bicicleta exercitii recuperare TOORX, Pedale forma ergonomica, Alb, Senior

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta Toorx poate fi aliatul de incredere pentru cei ce au neaparata nevoie de recuperare medicala, bineinteles, la recomandarea medicului specialist. Poate fi o alternativa pentru orice tip de utilizatori indiferent de gen sau de varsta. Presupune un mod de functionare destul de simplu, astfel ca nu sunt necesare prea multe instructiuni referitoate la modul de functionare.

In opinia mea, modelul in discutie poate fi folosit, precum sustin si producatorii pentru recuperarile medicale, dar si pentru cei mai in varsta care vor sa scape de senzatia de intepenire sau vor sa isi imbunatateasca senzatia de intepenire. Pedalarea se realizeaza foarte usor, nu va solicita foarte mult si nici nu va oboseste.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare destul de sigur, putand fi folosita fara probleme in confortul propriei locuinte. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile, mentinand piciorul bine fixat in timpul antrenametnului. Astfel, vei putea sta relaxat pe fotoliu sau canapea si vei putea pedala. In ciuda faptului ca este un aparat destul de mic, acesta asigura un bun echilibru.

Mai mult decat atat, nu ocupa mult spatiu in locuinta caci dimensiunile acesteia sunt de doar 48.5 cm lungime, 8.5 cm latime si 20 cm inaltime. Se poate muta foarte usor dintr-un loc in altul, caci greutatea acesteia este de numai doua kilograme si jumatate.

Concluzii si Pareri

Cei de la Toorx ne propun o bicicleta medicala eficienta, destul de accesibila ca pret, usor de folosit si foarte practica. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si au declarat ca acest model i-a ajutat foarte mult sa isi revina, iar cei mai in varsta se simt mai bine de cand o folosesc regulat. Apreciaza ca este usor de folosit si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. Din punctul ler de vedere, raportul calitate/pret al acestei biciclete este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bicicleta exercitii recuperare TOORX

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

8.5/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de utilizat
  • Sigura si stabila
  • Potrivita si pentru persoanele varstnice

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *