Bicicleta Spinning Toorx SRX 40S – Review si Opinii generale

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Toorx SRX 40S este o bicicleta fitness potrivita pentru toti cei care doresc sa faca putina miscare chiar in confortul propriei locuinte, oferind siguranta si flexibilitate. In plus, ofera beneficii importante precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, asigurand o mobilitate mai buna, dar si un plus de energie.

Bicicleta spinning Toorx SRX 40S asigura o miscare uniforma si pune in miscare mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Totodata, beneficiaza de computer cu display LCD unde pot fi monitorizate distanta, timpul, numarul de calorii consumate, viteza si scanul. Ghidonul poate fi ajustat pe verticala foarte usor astfel incat sa obtineti o pozitie cat mai corecta corpului. Computerul este alimentat cu doua baterii de 1.5 V cc tip AAA.

Toorx SRX 40S display

Toorx SRX 40S functioneaza asemenea unei biciclete stationare, asigurand un antrenament echilibrat in confortul propriei locuinte. Prezinta sistem de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate prin intermediul variatorului mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 18 kg, asigurand miscarea intregului aparat. Aceasta are rolul de a asigura o miscare lina datorita inertiei, protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 125 de kg.

Dimensiunile bicicletei sunt de 107 cm lungime, 51 cm latime si 115 cm inaltime, avand o greutate de 37 de kg.

Concluzii si Pareri

Toorx SRX 40S este o bicicleta fitness potrivita pentru uz casnic, ce ofera un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sustin ca bicicleta se descurca eficient, fiind usor de folosit si foarte silentioasa. Pedalarea nu este foarte dificila, iar aparatul este destul de stabil. Pentru ceea ce au ei nevoie, a fost alegerea potrivita si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Toorx SRX 40S

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

Functii

8.8/10

Design

8.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Silentioasa
  • Usor de reglat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *