Review: Bicicleta spinning TOORX SRX 65

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

TOORX SRX 65 este o bicicleta fitness ideala pentru orice utilizator care doresc sa faca miscare chiar in confortul propriei locuinte. Acest aparat ofera flexibilitate, putand fi folosit la orice ora, dar si siguranta. In plus, aduce si alte beneficii organismului precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, contribuie la o mobilitate mai buna si ofera un plus de energie.

Bicicleta TOORX SRX 65 permite realizarea unei miscari uniforme si solicita mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. Este prevazuta cu un computer cu display LCD unde pot fi monitorizati urmatorii parametri: scan, viteza, timp, distanta, calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Computerul din dotare este alimentat cu doua baterii de 1.5 V cc tip AAA.

TOORX SRX 65 display

TOORX SRX 65 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Acesta beneficiaza de un sistem de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. Mai mult decat atat, dispozitivul este dotat cu o parghie de siguranta ce permite blocarea imediata a volantei.

Sistemul de franare este alcatuit dintr-un sabot radial cu zona de frecare din pasla, ce poate fi apropiat ori indepartat, rezultand rezistente diferite. Acest mecanism determina, practic, gradul de dificultate la pedalare. Totodata, bicicleta dispune si de o volanta cu diametrul de 65 de cm si greutatea de 22 de kg, determinand miscarea intregului aparat. Asigura o miscare lina datorita ineritie protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparut in sine. In plus, bicicleta dispune si de un brat pedalier din aluminiu compus din trei piese cu suprafata aderenta, avand  niste cureluse reglabile pentru a fixa bine picioarele in timpul antrenamentului. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

Pedale TOORX SRX 65

Modelul in discutie este construit din materiale de calitate ce au capacitata de a sustine o greutate de pana la 125 de kg. Ghidonul poate fi reglat usor astfel incat sa obtineti o pozitie cat mai corecta si confortabila a corpului. In plus, bicicleta dispune si de un suport pentru a depozita sticla de apa in timpul exercitiului.

Centrul de greutate al bicicletei este prevazut cu o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea acesteia in timpul antrenamentului. In plus, gratie rotilor de transport din dotare, bicicleta poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul. Dimensiunile produsului sunt de 107 cm lungime, 51 cm latime si 115 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 46 de kg.

Concluzii si Pareri

TOORX SRX 65 este, din punctul meu de vedere, o bicicleta foarte buna, ce ofera un antrenament echilibrat si sigur, dar si rezultate pe masura daca este folosita cu regularitate. Cumparatorii pot confirma acest lucru, precum si faptul ca este realizata din materiale de calitate, montandu-se, totodata, foarte usor. De asemenea, le place faptul ca este silentioasa si ca pot regla treptele de rezistenta la pedalare. Se antreneaza regulat pe ea si nu au intampinat probleme. O recomanda mai departe cu toata increderea si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOORX SRX 65

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Solida si rezistenta
  • Trepte multiple de reglare a rezistentei la pedalare
  • Functionare silentioasa
  • Realizata din materiale de calitate

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *