Bicicleta cycling ATHLETIC 2300BS Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

ATHLETIC 2300BS este o bicicleta cycling ideala pentru persoanele care doresc sa se antreneze acasa oferind un antrenament echilibrat. Dar pentru inceput, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Bicicleta cycling ATHLETIC 2300BS asigura o miscare uniforma si solicita mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste curele ajustabile ce fixeaza foarte bine piciorul. De asemenea, aveti posibilitatea de a regla saua si ghidonul astfel incat sa obtineti o pozitie confortabila. In plus, gratie structurii solide, bicicleta are capacitatea de a sustine o greutate de maxim 150 de kg.

Aceasta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica distanta, durata, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Totodata, computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Bicicleta ATHLETIC 2300BS functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Ofera 100 de trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate folosind variatorul manual de pe ghidon fara sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, include o volanta cu greutatea de 20 de kg, aceasta fiind responsabila pentru miscarea aparatului. Ofera o  miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Bicicleta masoara 123.5 cm lungime, 56 cm latime si 124 cm inaltime, avand o greutate de 52 de kg.

Vezi oferta Inovius

Vezi oferta eMAG

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta cycling ATHLETIC 2300BS este un model perfect pentru un antrenament eficient acasa. Clientii sunt multumiti de performantele acesteia si sustin ca functioneaza excelent. Este stabila, silentioasa, usor de reglat si face tot ceea ce promite. O recomanda maid eparte si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ATHLETIC 2300BS

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Poate sustine o greutate de maxim 150 de kg
  • 100 trepte de dificultate
  • Volanta de 20 de kg
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *