Bicicleta magnetica FitTronic 601B Gold – Apps Zwift, Kinomap and Fitshow : Review detaliat

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 601B Gold este o bicicleta magnetica special proiectata pentru cei care doresc sa se antreneze in confortul propriului camin. Folosita regulat ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta FitTronic 601B Gold ofera o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ce se pot ajusta mentinand piciorul bine fixat. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate in functie de inaltimea utilizatorului astfel incat sa aveti o pozitie corecta si comoda. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Computerul cu display va permite sa monitorizati mai multi parametri: durata, viteza, distanta, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth veti avea acces la aplicatii fitness precum Kinomap, Zwift si FitShow. Kinomap va ajuta sa va bucurati de un antrenament mai placut. Aplicatia Zwift este foarte interactiva si distractiva, putand simula trasee reale. Aplicatia FitShow permite ajustarea vitezei de deplasarea, dar si a altor parametri importanti pentru exercitiu.

FitTronic 601B Gold functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la  manetele de pedalare ce pot fi reglate cu ajutorul variatorului manual fara sa fie nevoie sa opriti antrenamentul.

Din punctul de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 9 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea bicicletei pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 97 cm lungime, 52 cm latime si 128 cm inaltime, avand o greutate de 32 de kg.

Verifica pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic 601B Gold este o bicicleta fitness eficienta cu care va puteti antrena in siguranta acasa. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Aplicatiile fitness sunt foarte interesante, iar bicicleta functioneaza in parametri optimi. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic 601B Gold

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de reglat
  • Aplicatii fitness
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *