Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

ATHLETIC 240BV este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Folosita regulat ofera beneficii variate de la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, respectiv ameliorarea senzatie de intepenire.

Bicicleta fitness ATHLETIC 240BV ofera o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la durata, distanta, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

 ATHLETIC 240BV review

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Ofera 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare pe care le puteti regla cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon fara sa fie nevoie de intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 4 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articualtiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 120 cm lungime, 50 cm latime si 90 cm inaltime, avand o greutate de 26 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

ATHLETIC 240BV este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antrneze acasa, oferind un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este usor de reglat, stabila si foarte practica. O recomanda, astfel, mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ATHLETIC 240BV

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Stabila
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *