Bicicleta eliptica Zipro Burn | Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Zipro Burn este o bicicleta eliptica special proiectata pentru antrenament in siguranta acasa, ce poate fi folosita de catre orice fel de utilizatori, indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate ajuta la ameliorarea senzatiei de intepenire, previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice, si imbunatateste mobilitatea, timp in care creste si nivelul de energie.

Bicicleta eliptica Zipro Burn imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului oferind o miscare uniforma ce va pune la treaba zona picioarelor, feselor, abdomenului si bratelor. Este prevazut cu pedale dotate cu sistem anti-derapant ce impiedica alunecarea piciorului in timpul exercitiului. Dispune de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament complet si echilibrat. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Modelul in discutie este prevazut si cu un computer cu display ce permite monitorizarea duratei antrenamentului, a vitezei, distantei, numarului de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si are ca sursa de alimentare o baterie de cc tip AAA.

Zipro Burn functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Prezinta 8  nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate folosind variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a intrerupe insa antrenamentul.

Foloseste un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat de unde rezulta nivelele de rezistenta diferite. Din punct de vedere tehnologic, este echipat cu o volanta cu greutatea de 8 kg fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare line datorita inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Dimensiunile modeului in discutie sunt de 108 cm lungime, 66 cm latime si 152 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

Zipro Burn  este o alternativa buna pentru cei care isi doresc sa se antreze acasa, oferind un antrenament echilibrat si sigur. Cumparatorii sustin ca produsul in discutie functioneaza asa cum se asteptau, este stabil si foarte silentios. Pana acum nu au ce sa ii reproseze, se descurca eficient, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zipro Burn 

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila si silentioasa
  • 8 nivele de rezistenta
  • Roti transport

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *