Bicicleta magnetica FitTronic 507S | Review si Pareri pertinente

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic 507S este o bicicleta magnetica potrivita pentru toti cei care vor sa se antreneze in confortul propriului camin, asigurand un antrenament echilibrat. Folosita cu regularitate, ofera beneficii importante precum prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, a senzatiei de intepenire, imbunatatind mobilitatea, oferind mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta magnetica FitTronic 507S ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si a abdomenului,. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza bine piciorul. Puteti regla atat saua, cat si ghidonul astfel incat sa puteti obtine o pozitie corecta si comoda pe parcursul antrenamentului. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Modelul in discutie este prevazut si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, viteza, distanta, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul este programat manual si are ca sursa de alimentare o baterie de cc tip AAA.

FitTronic 507S functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Dispune de 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual, fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Foloseste un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat de unde rezulta respectivele nivele de rezistenta.Din punct de vedere tehnologic, este echipat cu o volanta cu greutatea de 5 kg fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare line datorita inertiei protejand astfel articulatiile utilizatorului si aparatul in sine.

FitTronic 507S review

Totodata, aparatul dispune de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea aparatului in timpul antrenamentului.

Modelul in discutie masoara 87 cm lungime, 49 cm latime si 124 cm inaltime, avand o greutate de 21.5 kg.

Verifica specificatii producator!

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic 507S este o bicicleta magnetica potrivita pentru uz casnic, inclusiv pentru recuperari  medicale la indicatia specialistului. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita, modelul in discutie fiind usor de reglat, stabil si silentios. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic 507S

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *