Bicicleta fitness magnetica TUNTURI StarFit B100 Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

TUNTURI StarFit B100 este o bicicleta fitness magnetica special proiectata pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Poate fi folosita de catre orice utilizator indiferent de varsta sau gen. Folosita regulat ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii si ameliorarea senzatiei de intepenire, previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice si ofera un plus de energie.

Bicicleta TUNTURI StarFit B100 ofera o miscare uniforma si solicita mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele sunt echipate cu  niste cureluse ajustabile. Atat ghionul, cat si saua pot fi ajustate pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Structura sa poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

De asemenea, beneficiaza si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatoarele: distanta, viteza, durata, numar de calorii arse si nivel puls. Ofera 11 programe care optimizeaza antrenamentul. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. In plus, beneficiaza si de suport pentru tableta pentru ca antrenament sa devina si mai distractiv.

TUNTURI StarFit B100 review

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Pune la dispozitie 16 trepte de viteza la manetele de pedalare pe care le puteti regla cu ajutorul variatorului manual fara sa intrerupeti antrenamentul.

Mai mult decat atat, este dotata si cu o volanta cu greutatea de 6 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea bicicletei pe parcursul exercitiului. Masoara 90 cm lungime, 47 cm latime si 125 cm inaltime, avand o greutate de 21 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Bicicleta TUNTURI StarFit B100 este un model excelent pentru cei care vor sa se antreneze in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este stabila, silentioasa si usor de reglat, functionand in parametri optimi. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TUNTURI StarFit B100

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 11 programe antrenament
  • 16 trepte de dificultate
  • Stabila si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *