Bicicleta fitness magnetica Lehmann Kardio X30 Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Lehmann Kardio X30 este o bicicleta fitness magnetica pe care o puteti folosi pentru a va antrena acasa in siguranta. Utilizata cu regularitate, ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie pana la reducerea senzatiei de intepenire si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta fitness Lehmann Kardio X30 ofera o miscare uniforma si pune la treaba muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile. De asemenea, aveti posibiltiatea de a regla saua si ghidonul astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului. In plus, aparatul poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Aceasta este prevazuta cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatoarele: durata, distanta, viteza, numar de calorii arse. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Lehmann Kardio X30 review

Functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le puteti regla cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide.

Din punct de vedere tehnologic, este prevazuta cu o volanta cu greutatea de 4 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Modelul in discutie masoara 88 cm lungime, 55 cm latime si 136 cm inaltime, avand o greutate de 19 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Lehmann Kardio X30 este un model foarte practic potrivit pentru cei care vor sa se antreneze acasa. Clientii sustin ca pentru nevoile sale a fost exact ceea ce le trebuia. Aparatul este foarte stabil, se regleaza usor si functioneaza fara probleme. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Lehmann Kardio X30

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.1/10

Rezistenta

9.3/10

Functii

8.8/10

Design

8.9/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila si silentioasa
  • Usor de reglat
  • 8 trepte de dificultate

Contra

  • Lipsa senzori puls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *