Bicicleta fitness magnetica Tunturi Cardio Fit B30 Review si Pareri pertinente

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Tunturi Cardio Fit B30 este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, oferind un antrenament echilibrat. Folosita cu regularitate ofera beneficii importante precum imbunatatirea mobilitatii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta magnetica Tunturi Cardio Fit B30 ofera uno miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat in timpul exercitiului.Pentru a obtine o pozitie corecta si comoda, aveti posibilitatea de a regla foarte usor atat saua, cat si ghidonul. Totodata, aveti in vedere faptul ca poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Totodata, bicicleta beneficiaza si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul este programat manual si functioneaza pe baterii cc tip AAA. Mai mult decat atat, include si suport pentru tableta sau telefon pentru a anima antrenamentul.

Tunturi Cardio Fit B30 pareri

Tunturi Cardio Fit B30 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Pune la dispozitie 8 niveluri de rezistenta pe care le veti regla de la manetele de pedalare fara sa fie nevoie de intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 6 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acestuia pe parcursul exercitiului. In plus, gratie rolelor de transport din dotare o puteti muta usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile acestuia sunt de 84 cm lungime, 50 cm latime si 123 cm inaltime, avand o greutate de 18 kg.

Verifica pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness Tunturi Cardio Fit B30 este ideala pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa fiind sigura si stabila. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca face ceea ce promite. Ofera un antrenament echilibrat, este usor de reglat si foarte silentioasa. Considera ca a fost o alegere foarte buna pentru nevoile sale si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tunturi Cardio Fit B30

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila si sigura
  • 8 nivele de dificultate
  • Silentioasa
  • Suport tableta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *