Bicicleta de Spinning SCHWINN IC8 Review si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bicicleta de spinning SCHWINN IC8 este un aparat fitness foarte bun pentru cei ce doresc sa se antreneze in siguranta acasa, fiind un model mai complex decat alte variante din aceeasi gama. Este un aparat rezistent si eficient care folosit cu regularitate ofera multiple beneficii. Printre acestea mentionam reducerea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metaboli, timp in care imbunatateste mobilitatea si ofera un plus de energie.

SCHWINN IC8 asigura o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Totodata, aveti posibilitatea de a regla atat saua, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Mai mult decat atat, aparatul beneficiaza de o constructie foarte solida si rezistenta, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 de kg.

In acelasi timp, bicicleta include si un computer cu ecran LCD generos prin care puteri urmari timpul, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masorat cu ajutorul senzorilor din manere. Mai mult decat atat, ghidonul include si suport pentru tableta sau telefon, precum si suporturi duble pentru sticlele de apa. In plus, beneficiaza si de suporturi unde puteti depozita gantere de 1.5 kg pentru a avea acces mai usor la ele. De mentionat este faptul ca gantere nu sunt incluse.

Bicicleta de Spinning SCHWINN IC8 review

Bicicleta SCHWINN IC8 functioneaza ca un model stationar, asigurand un antrenament foarte eficient si echilibrat chiar in confortul propriului camin. Pune la dispozitie 100 de trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce impiedica deplasarea bicicletei pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile acesteia sunt de 123.7 cm lungime, 53.9 cm latime si 131.6 cm inaltime, avand o greutate de 48 de kg.

Verifica pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta de spinning SCHWINN IC8 este un model de bicicleta foarte bine realizat, ce asigura un antrenament complex. Cumparatorii sunt extrem de incantati de ea si sustin ca este intr-adevar o bicicleta de calitate. Este confortabila, se monteaza si regleaza foarte usor, asigurand un antrenament echilibrat. O folosesc regulat si nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SCHWINN IC8

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 100 trepte de dificultate
  • Rezistenta si stabila
  • Ecran LCD generos
  • Suport tableta, sticla, gantere

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *