Review: Bicicleta de spinning TOORX, SRX-95

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

TOORX SRX-95 este un  model de bicicleta fitness potrivita pentru orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen, care doresc sa faca sport chiar in confortul propriei locuinte. Poate fi folosita atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru atinge conditia fizica dorita. In plus, utilizata regulat, ofera beneficii majore, precum: reducerea senzatiei de intepenire, imbunatatirea mobilitatii, reducerea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind totodata si un plus de energie.

TOORX SRX-95 displayBicicleta de spinning TOORX SRX-95 asigura o miscare uniforma solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. De asemenea, beneficiaza de un computer cu display LCD unde putem verifica timpul, distanta, viteza, nivelul pulsului si numarul de calorii arse. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Computerul din dotare este alimentat cu doua baterii de 1.5 V cc tip AAA.

 

TOORX SRX-95 franareTOORX SRX-95 functioneaza asemenea unei biciclete stationara asigurand un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Sistemul de franare poate fi accesat cu ajutorul variatorului manual de presiune micrometric cu 100 de trepte cu sistem de franare magnetic pe ghidon, fara sa fie necesara interuperea antrenamentului. Modelul in discutie utilizeaza un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite. Mecanismul respectiv determina gradul de dificultate la pedalare. Mai mult decat atat, dispozitivul este dotat cu o parghie de siguranta pentru blocarea volantei. Franarea de urgenta este actionata in timp util prin tragerea in sus a parghiei care este localizata sub butonul de ajustare a intensitatii.

Din punct de vedere tehnologic, aparatul beneficiaza de o volanta cu greutatea de 22 de kg si diametrul de 60 cm, determinand miscarea intregului aparat. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Bicicleta prezinta un brat pedalier din aluminiu alcatuit din trei piese, prevazute cu cureluse reglabile pentru a fixa mai bine piciorul in timpul exercitiului. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

Ghidon poate fi reglat si el cu usurinta in functie de inaltimea utilizatorului pentru o pozitie cat mai corecta si comoda. Reglarea pe inaltime a ghidonului fata de sol se realizeaza de la minim 97 cm pana la maxim 111 cm. De asemenea, si saua poate fi reglata usor atat pe verticala, cat si pe orizontala, reglarea pe verticala realizandu-se de la minim 50 cm pana la maxim 64 cm. Reglarea pe orizontala fata de pedale se realizeaza de la minim 72 cm pana la maxim 89.5 cm.

TOORX SRX-95 poate sustine o greutate de pana la 140 de kg. In acelasi timp, beneficiaza de o pereche de brate fixe cu suport suplimentar de sprijin ajustabil pe verticala, asigurand un antrenament echilibrat. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenamentului.

Vezi specificatii producator!

Dimensiunile produsului sunt de 125 cm lungime, 50.3 cm latime si 121.6 cm inaltime, cantarind 56 de kg.

Concluzii si Pareri

TOORX SRX-95 este o bicicleta fitness foarte utila, ideala pentru uz casnic. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca antrenamentul se desfasoare in conditii optime, asa cum se asteptau. De asemenea, au declarat ca a fost foarte usor de montat, dar si de reglat in functie de inaltimea pe care o au. Este stabila si silentioasa si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOORX SRX-95

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta si solida
  • Sa si ghidon reglabile
  • Silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *