Bicicleta pentru recuperare EVERFIT WELLY M, Senior – Review complet si Pareri utile

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

EVERFIT WELLY M este o bicicleta potrivita pentru recuperari medicale, putand fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Este un aparat ce ofera siguranta si confort, grabind astfel procesul de vindecare in diferite probleme de sanatate. Bineinteles, aceasta va fi folosita doar la recomandarea medicului in cazul recuperariloro medicale. Mai mult decat atat, poate fi folosita si de catre cei ce doresc sa isi mentina mobilitatea sau sa si-o imbunatateasca.

Bicicleta EVERFIT WELLY M ofera o miscare uniforma si un bun echilibru. Puteti regla manual bicicleta, astfel incat sa depuneti mai mult sau mai putin efort, in functie de caz. Pedalele acesteia sunt ergonomice, confortabile si prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat pentru a preveni accidentarile.

Este interesant si faptul ca nu lipseste nici micul computer din dotare ce ne ofera informatii referitoare la distanta, timp si numar de calorii cosnumate.

Dimensiunile acestui mic aparat atat de util sunt de 48 cm lungime, 39 cm latime si 29 cm inaltime, avand o greutate de 5 kg.

Concluzii si Pareri

EVERFIT WELLY M este o bicicleta potrivita pentru recuperari medicale sau pentru mentinerea mobiltiatii, putand fi folosita fara probleme chiar si de catre persoanele mai in varsta. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca raportat la scopul pentru care a fost creata, se descurca eficiente. Apreciaza in mod deosebit faptul ca se utilizeaza usor si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. Cei mai multi care au achizitionat-o sunt persoane trecute de prima tinerete si pot confirma eficienta sa pe propria piele. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: EVERFIT WELLY M Senior

8.9

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

8.7/10

Design

8.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Computer cu display
  • Cureluse reglabile
  • Usor de folosit
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *