Bicicleta de spinning TOORX SRX-75 – Review si Pareri pertinente

Toorx

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

TOORX SRX-75 este o bicicleta de spinning ideala pentru uz casnic, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriului camin. Folosita in mod regulat poate reduce senzatia de intepenire si riscul aparitiei riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatateste mobilitatea si ofera un plus de energie. Poate fi folosita de catre orice fel de utilizatori indiferent de varsta sau de gen.

Bicicleta de spinning TOORX SRX-75 ofera o miscare uniforma solicitand cele mai importante grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, dar si feselor. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse usor de reglat, ce fixeaza eficient piciorul. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate foarte usor, astfel incat sa obtineti o pozitie comoda si corecta. In plus, este construita din materiale de calitate, rezistente, ce pot sustine o greutate de pana la 130 de kg.

Bicicleta dispune de un calculator cu display LCD unde putem monitoriza durata, distanta, RPM, viteza, caloriile cosumate si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Totodata, beneficiaza de un suport foarte util pentru depozitarea sticlei cu apa pentru a va fi mereu la indemana.

TOORX SRX-75 display

TOORX SRX-75 presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, oferind un antrenament eficient. Dispune de o pereche de brate fixe ce asigura un bun echilibru. Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 22 de kg, determinand miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o micare lina datorita inertiei, in acest mod protejand articulatiile utilizatorului, precum si aparatul in sine.

De asemenea, beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia  pe parcursul exercitiului. Gratie rotilor de transport, va fi mult mai usor sa o mutati dintr-un loc in altul.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 125 cm lungime, 25 cm latime si 87 cm inaltime, avand o greutate de 56 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta TOORX SRX-75 este un model care se descurca eficient, iar cel mai important este ca beneficiaza de o structura solida si echilibrata, pentru un antrenament sigur. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de performantele obtinute de acest aparat, si sustin ca functioneaza in parametrii optimi. Se regleaza usor, este destul de confortabila si deosebit de silentioasa. In plus, nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOORX SRX-75

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Structura rezistenta si solida
  • Usor de reglat
  • Roti transport

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *