Bicicleta exercitii Golf S4 – Review si Recomandari

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Golf S4 este o bicicleta fitness ideala pentru uz casnic fiind foarte stabila si sigura. Poate fi folosita de catre orice fel de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Utilizata in mod regulat poate imbunatati mobilitatea, poate reduce senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie. Poate fi folosita fie pentru a va mentine in forma, fie pentru a atinge forma fizica dorita.

Bicicleta Golf S4 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului.Pentru a preveni accidentarile, pedalele  au fost echipate cu niste cureluse ajustabile, ce fixeaza piciorul foarte bine. Scaunul din dotare Poate fi reglat cu usurinta, astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda in timpul antrenamentului. Totodata,  modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg.

Bicicleta beneficiaza de un computer cu display prin intermediul caruia putem verifica timpul, distanta, viteze, caloriile consumate si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la  nivelul manerelor. De asemenea, bicicleta dispune si de un suport pentru tableta sau smartphone care va va ajuta sa mai animati antrenamentul.

Golf S4 display

Golf S4 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament sigur si echilibrat chiar in confortul propriului camin. Prezinta o pereche de brate fixe ce asigura un bun echilibru. Dispune de un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand cele 15 trepte de rezistenta diferite.

Vezi specificatii producator!

Din punct de vedere tehnologic, bicicleta este echipata cu o volanta cu greutatea de 6 kg, responsabila pentru determinarea miscarii intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine, oferind o durata de utilizare mai mare. Centrul de greutate al acestuia este prevazut cu o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acestuia in timpul exercitiului. Dimensiunile modelului analizat sunt de 119 cm lungime, 55 cm latime si 137 cm inaltime, avand o greutate de 37 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Golf S4 poate fi o alternativa interesanta pentru ce cei ce vor sa se antreneze in confortul propriei locuinte, oferind un antrenament echilibrat. Clientii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este usor de folosit, sigura si eficienta, fiind o alegere potrivita, in concordanta cu asteptarile lor. De asemenea, nu ocupa mult spatiu de depozitare si nici nu este galagioasa atunci cand se antreneaza, drept pentru care o pot folosi fara probleme si in apartamente. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Golf S4

9.3

Calitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 15 trepte de dificultate
  • Suport telefon/tableta
  • Usor de reglat
  • Poate sustine greutati mari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *