Bicicleta Eliptica Fitness Magnetica Techfit E450 – Review si Recomandari

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Techfit E450 este o bicicleta fitness recomandata pentru uz casnic, indiferent de categorei de utilizatori, ori varsta, respectiv gen. Poate fi eficienta atat in cazul recuperarilor medicale la recomandarea medicului, pentru tonifiere sau pentru a scapa de kilogramele in plus. Mai mult decat atat, acest aparat ofera beneficii majore cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, precum imbunatateste mobilitatea si ofera mai multa energie.

Bicicleta Techfit E450 combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, asigurand o miscare uniforma ce va pune la miscare cele mai importante grupe de muschi. In vederea prevenirii accidentarile, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant, mentinand piciorul bine fixat in timpul exercitiului. In plus, inclinatia pedalei poate fi reglata in functie de preferinte. Dispune de o pereche de brate fiexe si de o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament echilibrat. Manerele sunt prevazute cu spuma moale fiind foarte confortabile.

Bicicleta este echipata cu un display LCD unde putem monitoriza timpul, distanta, viteza, caloriile arse, pulsul si ODO, cel din urma, indicand kilometrajul. Functia scan face posibila vizualizarea parametrilor fara sa fie nevoie de accesarea vreunul buton. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. De asemenea, beneficiaza si de suport pentru tableta, respectiv smartphone. Computerul din dotare este alimentat cu baterii de tip AAA.

Techfit E450 display

Techfit E450 presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationara, oferind un antrenament echilibrat in confortul propriei locuinte. Beneficiaza de 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, putand fi modificate cu ajutorul variatorul manual de presiune amplasat la nivelul ghidonului.

Vezi specificatii producator!

Beneficiaza de un magnet permanent ce poate fi apropiat sau indepartat, rezultand nivele de rezistenta diferite. De asemenea, prezinta o volanta cu greutatea de 7 kg, determinand miscarea aparatului. Rolul acesteia este de a oferi o miscare lina gratie inertiei, protejand organismul utilizatorului si aparatul in sine. Centrul de greutate al acesteia detine o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aceasta masoara 134 cm lungime, 69 cm latime si 159 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Techfit E450 este un aparat foarte practic in orice locuinta, ce poate fi folosit de catre orice utilizator asigurand siguranta si stabilitate. Cumparatorii sunt multumiti, in general, de ea sustinand ca montajul a fost relativ usor, gratie manualului destul de explicit. De asemenea, sustin ca este stabila, usor de folosit si apreciaza faptul ca dispune de suport pentru tableta sau telefon. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Techfit E450

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.3/10

Design

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Poate sustine o greutate de pana la 120 kg
  • Suport pentru tableta/smartphone
  • Usor de asamblat
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *