Bicicleta pentru recuperare EVERFIT WELLY S COMBI – Reiew si Impresii personale

Altele

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

EVERFIT WELLY S COMBI este o bicicleta special proiectata pentru utilizatorii care au nevoie de recuperare medicala, la sfatul medicului specialist. Poate fi folosita de catre orice tip de utilizator indiferent de varsta sau gen, fara a depasi, insa, greutatea maxima recomandata de 100 de kg.

Aceasta este echipata cu niste pedale ergonomice, prevazute cu niste cureluse ajustabile pentru a mentine piciorul bine fixat in timpul exercitiului. Pentru o pozitie cat mai comoda si corecta, bicicleta poate fi reglata pe inaltime.

In partea de sus, EVERFIT WELLY S COMBI prezinta doua manere confortabile, dar si un computer cu display unde vor fi afisate informatii referitoare la timp, numar calorii arse, numar de rotatii pe minut si numar total de rotatii. In plus, beneficiaza de o interfata foarte usoara, avand niste butoane foarte moi.

EVERFIT WELLY S COMBI display

Vezi specificatii producator!

De asemenea, prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 105 cm inaltime, 34.5 cm latime si 16.5 cm lungime, avand o greutate de 5 kg.

Concluzii si Pareri

EVERFIT WELLY S COMBI este un aparat care isi face treaba avand in vedere scopul pentru care a fost creat, fiind usor de folosit si accesibil ca pret. Persoanele care deja au achizitionat aceasta bicicleta sustin ca il folosesc fara probleme in confortul propriei locuinte, iar pentru ca se poate plia, nu ii incurca prea mult avand in vedere, ca in cele mai multe cazuri, nu dispun de spatii prea mari. Din punctul lor de vedere, reuseste sa faca ceea ce promite, fiindca au achizitionat-o strict pentru recuperari medicale in urma unor accidente, dificiultati in mers si asa mai departe. Nu ar putea face o comparatie intre acesta si cel din spitale si mi se pare cat se poate de firesc, ca totusi, nu discutam despre un model profesional, insa sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: EVERFIT WELLY S COMBI

8.4

Calitate

8.0/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

8.0/10

Design

8.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Se poate plia
  • Computer pentru monitorizare parametrii

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *