Bicicleta fitness magnetica TECHFIT B320 Review si Pareri pertinente

Techfit

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

TECHFIT B320 este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ca doresc sa se antreneze in confortul propriului camin. Folosita regulat ofera beneficii multiple de la imbunatatirea mobilitatii pana la reducerea senzatiei de intepenire si prevenirea accidentelor vasculare si boli metabolice. O puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Bicicleta fitness TECHFIT B320 asigura o miscare uniforma si pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accientarile, pedalele au fost echipate cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. Aveti posibilitatea de a regla atat saua, cat si ghidonul, pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca bicicleta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Totodata, aceasta este echipata cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica urmatorii parametri: distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. Manerele sunt acoperite cu spuma pentru a preveni transpirarea in timpul exercitului.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe maner.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 6 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Dimensiunile bicicletei sunt de 80 cm lungime, 50 cm latime si 124 cm inaltime, avand o greutate de 20 de kg.

Verifica pret actualizat!

Concluzii si Pareri de la clienti

Bicicleta fitness magnetica TECHFIT B320 este un aparat care poate fi folosit in siguranta in confortul propriului camin. Cumparatorii sustin ca functioneaza foarte bine, este echilibrata si silentioasa. Se antreneaza regulat cu ea si pot confirma ca functioneaza fara probleme, iar pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. In plus, considera raportul calitate/pret avatanjos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TECHFIT B320

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat
  • Stabila
  • Silentioasa
  • 8 trepte de rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *