Bicicleta indoor cycling FitTronic SB2000 Review si Sfaturi utile

FitTronic

Cele mai mari reduceri la biciclete fitness:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

FitTronic SB2000 este o bicicleta indoor ideala pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Folosita cu regularitate ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice. O puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Bicicleta indoor cycling FitTronic SB2000 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. Totodata, aveti posibilitatea de a regla atat saua, cat si ghidonul pentru a obtine o pozitie corecta is comoda. Beneficiaza de o structura foarte rezistenta ce poate sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Mai mult decat atat, aveti posibiltiatea de a va conecta prin Bluetooth la aplicatii precum Kinomap, Zwit si Z-Sport. Astfel, veti putea diversifica antrenamentul, facandu-l mai interactiv si interesant.

FitTronic SB2000 review

Verifica pret actualizat!

FitTronic SB2000 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat. Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 6 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri si exista si posibilitatea reglarii dificultatii de pedalare.

Vezi si alta oferta!

Concluzii si Pareri de la clienti

FitTronic SB2000 este o bicicleta pentru acasa foarte buna, ce asigura un antrenament echilibrat si interactiv. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un aparat fitness de calitate. Se antreneaza regulat pe el si sustin ca este silentios, rezistent si foarte stabil in timpul antrenamentului. Astfel, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FitTronic SB2000

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta
  • Compatibila cu aplicatii fitness
  • Usor de reglat
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *